Tietoja internetin käytön valvonnasta

Internetin käytön valvonnan avulla voit selvittää, millä verkkosivustoilla lapsi on vieraillut, ja rajoittaa pääsyä verkkosivustoihin joiden sisältö ei sovi lapsille. Voit käyttää oletusasetuksia (lapsen iän mukaan) tai voit säätää asetukset lapsen tarpeiden mukaisiksi.

Internetin käytön valvonta tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

Voit asettaa ilmoitusten lähetyksen, jos lapsi yrittää avata kiellettyä tai ei suositeltua verkkosivustoa My Kasperskyssa tai vanhemman mobiilisovelluksella.

Lapsesi iOS-laitteilla lapsi näkee varoituksen vain käyttäessään Safe-selausta. Varoituksia ei näytetä muissa selaimissa.